Nova guma iz Trajalovih pogona

Bez autora
Apr 28 2010

U Fabrici teretne, industrijske i poljoprivredne pneumatike korporacije Trajal proizvedene su prve količine novog proizvoda, poljoprivredne gume namenjene pogonskim točkovima traktora. Nova guma proizvodena je na osnovu ispitanih potreba tržišta i kruševačka fabrika na taj način potvrđuje svoju doslednost u nameri da opravda očekivanja i ispuni želje kupaca. Nova guma prilagođena je uslovima loših puteva i teško prohodnih terena. Dobro prianjanje za meke i vlažne podloge omogućava lako kretanje i držanje pravca. Trajalov pogon u maju će, pored poljoprivrednih guma, tržištu isporučiti i oko 500 tona teretnih guma, a taj obim proizvodnje biće nastavljen i narednih meseci. Korporacija Trajal planira da u ovoj godini ima prihod od oko 60 miliona evra, a od januara je prodaja u stalnom porastu.

Nova guma iz Trajalovih pogonaU Fabrici teretne, industrijske i poljoprivredne pneumatike korporacije Trajal proizvedene su prve količine novog proizvoda, poljoprivredne gume namenjene pogonskim točkovima traktora.

Kako je kazao generalni direktor Trajala Hristo Krušarski, nova guma proizvodena je na osnovu ispitanih potreba tržišta i kruševačka fabrika na taj način potvrđuje svoju doslednost u nameri da opravda očekivanja i ispuni želje kupaca.

- Nova guma prilagođena je uslovima loših puteva i teško prohodnih terena. Dobro prianjanje za meke i vlažne podloge omogućava lako kretanje i držanje pravca - objasnio je Krušarski i najavio da će Trajalov pogon u maju, pored poljoprivrednih guma, tržištu isporučiti i oko 500 tona teretnih guma, a taj obim proizvodnje biće nastavljen i narednih meseci.

Korporacija Trajal, kako je rekao, planira da u ovoj godini ima prihod od oko 60 miliona evra, a od januara je prodaja u stalnom porastu.

- Sledećeg meseca planiramo izvoz 75.000 putničkih guma, prodaju 10.000 guma na domaćem tržištu i proizvodnju i isporuku oko 50.000 spoljnih guma za bicikle na tržište Češke - kazao je Krušarski i naglasio da Trajalova fabrika eksploziva radi punim kapacitetom, a da se u fabrici zaštitnih sredstava radi na ugovorenim poslovima za egipatskog kupca, kao i za makedonsku i Vojsku Srbije.

Većinski vlasnik Trajala, bugarska kompanija Brikel EAD, od početka godine je, prema rečima generalnog direktora, u remont opreme i repromaterijal u Trajal korporaciji investirala oko 4,5 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik